Тешко на Македонија…

“Умислени величини со секакви дипломи да не гледаат од носот подалеку! На Македонија никој рака не и пружа.. Повеќето поскоро би ја удавиле од колку да и помогнат! Од што мислат дека им тече низ уши,а не можат да видат дека се само обични квази патриоти на хартија ! Од такви стигнавме дотука,за да денес отворено и на очи ни ја продаваат и државата и идентитетот секакви лигави спонзоруши на странските агенди !”

crnlav

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s